UAKinogo.com

Близнючки (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Близнючки (2019)

Близнючки (2019)

Дивитися онлайн Близнючки фільм

Дивитися онлайн «Близнючки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (315 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Близнючки (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Близнючки” - це комедія про актрису, яка замінюється своєю сестрою-близнючкою після невдалої пластичної операції. Головна героїня - Жюлі Варен, зірка кіно, яка підписала контракт на зйомки в комедійному фільмі. Але після того, як їй зробили ін’єкцію в губи, її обличчя стало непридатним для камери. Вона впадає в паніку і шукає вихід.

Вона згадує про Лорету - скромну перукарку, яка нещодавно познайомилася з нею на презентації її фільму і яка дуже на неї схожа. Жюлі не знає, що Лорета - це її розлучена сестра-близнючка, про яку вона нічого не знала. Жюлі пропонує Лореті замінити її на зйомочному майданчику за гроші. Лорета погоджується і стає “Жюлі” на кілька тижнів.

Фільм “Близнючки” - це фільм про те, як дві жінки виявляють свою родинну зв’язок і свою особистість. Це фільм про те, як вони впораються з роллю одна одної і як вони змінять своє життя. Це фільм про те, як важливо бути собою і не боятися змін.