UAKinogo.com

Він і вона (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Він і вона (2019)

Він і вона (2019)

Дивитися онлайн Він і вона фільм

Дивитися онлайн «Він і вона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (4 193 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Він і вона (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Він і вона - фільм, знятий режисером Седрік Клапішем, розповідає історію двох самотніх душ, які живуть поряд, але не знають одне про одного. Він, Ремі (Франсуа Сівіл), працює в нічній зміні на складі, а вона, Мелані (Ана Жирардо), є науковим співробітником, яка проводить дослідження в лабораторії. Обидва відчувають відчуття самотності та ізоляції у своєму житті, але ще не знайшли шляху до знаходження щастя та любові.

Вона знайомиться з допомогою віртуального асистента, який стає для неї справжнім другом, поки він намагається знайти виход зі своїх проблем через терапію та соціальні мережі. Їхні життя перетинаються непомітно, а їхні долі виявляються непередбачувано пов'язаними. Чи зможуть вони знайти щастя та вирішити свої проблеми, допомагаючи одне одному, або їхні стосунки лише поглиблять існуючі проблеми?

Фільм "Він і вона" є дивовижно чуттєвою, реалістичною та емоційною історією про людську самотність та пошук любові в сучасному світі. Він показує, як непросто знайти зв'язок з іншими людьми, коли відчуття самотності та ізоляції перешкоджають бачити те, що знаходиться поруч.