UAKinogo.com

Кохання з другого погляду / Помінятися місцями (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання з другого погляду / Помінятися місцями (2019)

Кохання з другого погляду / Помінятися місцями (2019)

Дивитися онлайн Кохання з другого погляду / Помінятися місцями фільм

Дивитися онлайн «Кохання з другого погляду / Помінятися місцями» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (5 053 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання з другого погляду / Помінятися місцями (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Кохання з другого погляду є романтичною комедією режисера Юго Гелена, який зняв такі фільми, як Перший день решти твого життя та Два дні в Парижі. Фільм розповідає про Рафаеля, письменника-бестселера, який живе щасливим життям зi своєю дружиною Олiвiєю, пiанiсткою, яка покинула свою кар’єру через нього.

Одного дня Рафаель прокидається у паралельному свiтi, де вiн не зустрiчався з Олiвiєю та не написав своїх книг. Вiн - неуспiшний викладач лiтератури, а Олiвiя - знаменита пiанiстка, яка не знає його. Рафаель повинен використати свої таланти та харизму, щоб знову завоювати серце Олiвiї та повернутися до свого життя.

Фільм Кохання з другого погляду є смiшним та чарiвним твором про силу кохання та творчостi, а також про важливiсть цiнувати те, що ми маємо. Фільм також є вшануванням класичних романтичних комедiй та лiтературних шедеврiв. Фільм Кохання з другого погляду - це захоплююча комедiя про людей, якi шукають свою другу половинку.