UAKinogo.com

Маленькі секрети великої компанії (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Маленькі секрети великої компанії (2019)

Маленькі секрети великої компанії (2019)

Дивитися онлайн Маленькі секрети великої компанії фільм

Дивитися онлайн «Маленькі секрети великої компанії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (3 825 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Маленькі секрети великої компанії (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про групу друзів, які збираються разом після довгої розлуки, щоб відсвяткувати день народження одного з них. Але зустріч не пройде так гладко, як планувалося. Кожен з героїв має свої проблеми, таємниці та невирішені конфлікти, які виходять на поверхню під час спільного відпочинку.

Макс, господар вечірки, не очікував бачити своїх старих друзів, яким він не давав знаки життя протягом трьох років. Він переживає кризу середнього віку, розлучається з дружиною та продав свою розкішну віллу на узбережжі. Його гості також не в кращому становищі: Венсан зраджує свою дружину Ізабель з молодою коханкою; Ерік бореться за успіх свого нового фільму; Антуан намагається відновити стосунки з колишньою; Марі не може знайти справжнього кохання.

Фільм є продовженням комедії «Маленькі білі брехнечки» (2010), яка також була знята режисером Гійомом Кане. У фільмі повертаються ті ж актори, що грали у першій частині: Франсуа Клюзе, Маріон Котійяр, Жиль Леллуш, Лоран Лаффіт та інші. Фільм є теплою і життєствердною історією про дружбу, любов та прощення.