UAKinogo.com

Маленькі жінки (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Маленькі жінки (2019)

Маленькі жінки (2019)

Дивитися онлайн Маленькі жінки фільм

Дивитися онлайн «Маленькі жінки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (205 675 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Маленькі жінки (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Little Women / Маленькі жінки (2019) - це екранізація однойменного роману Луїзи Мей Олкотт про чотирьох сестер, які виростають у США під час Громадянської війни. Фільм розповідає про їхні мрії, кохання, розчарування і надії на майбутнє.

Джо Марч - старша сестра, яка хоче стати письменницею і не збирається одружуватися. Вона пише історії про свою родину і відправляється до Нью-Йорка, де знайомиться з видавцем і молодим професором. Меґ Марч - друга за старшинством сестра, яка мріє про романтичне кохання і заможне життя. Вона одружується з бідним вчителем і навчається цінувати прості радості. Емі Марч - третя сестра, яка хоче стати художницею і подорожувати світом. Вона їде до Парижа разом з тіткою і зустрічається з давнім другом сім’ї - Теодором Лоуренсом. Бет Марч - наймолодша сестра, яка любить грати на фортепіано і допомагати бідним. Вона хворіє на скарлатину і потребує догляду.

Фільм показує, як сестри дорослішають і знаходять своє місце у світі. Вони переживають радощі і горе, любов і розлучення, успіхи і невдачі. Вони підтримують одна одну і не забувають про свою матір, яка чекає на повернення свого чоловіка з війни. Вони вчаться бути собою і не зраджувати своїм ідеалам.