UAKinogo.com

Чому жінки вбивають (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чому жінки вбивають (2019)

Чому жінки вбивають (2019)

Дивитися онлайн Чому жінки вбивають серіал

Дивитися онлайн «Чому жінки вбивають» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (24 332 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Чому жінки вбивають (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Чому жінки вбивають" (Why Women Kill) - це американський драматичний телесеріал з елементами чорного гумору, який розповідає про життя трьох різних жінок, що проживали в одному будинку в різні десятиліття. Ці жінки - Бет-Ен, Сімона і Тейлор - здаються зовсім різними, але вони мають одне спільне: вони всі намагаються знайти щастя і справедливість у своїх відносинах, в котрих зазнають зради і обману.

Серіал відзначається своєю оригінальністю і новаторським підходом до розповіді історій, де кожна з героїнь представлена в окремому часовому періоді: Бет-Ен у 1960-х, Сімона у 1980-х і Тейлор у наш час. Режисер Марк Черрі створив серіал, який дозволяє глядачеві побачити, якими можуть бути жінки у своїх найтемніших моментах, коли вони вирішують вбивати заради справедливості, помсти або відчаю.

"Чому жінки вбивають" - це серіал, який демонструє еволюцію суспільства через долі своїх героїнь, що борються зі своїми проблемами і страхами. Він наголошує на тому, що деякі питання, з якими стикаються жінки, завжди будуть актуальними, незалежно від часів і поколінь.