UAKinogo.com

Не кажи нікому (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не кажи нікому (2006)

Не кажи нікому (2006)

Дивитися онлайн Не кажи нікому фільм

Дивитися онлайн «Не кажи нікому» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (55 205 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не кажи нікому (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Життя Алекса Бека, щасливого педіатра, перевертається дониз головою, коли вона, його кохана дружина, Марґот, виявляється жертвою жахливого злочину. Він сповнений горя, але вирішує зібратися з силами і продовжити життя без неї. Через вісім довгих років після її загибелі, непередбачуваний рядок подій змушує його вірити, що вона можливо ще жива.

Це дивовижний та забарвлений таємницею трилер, заснований на бестселері Гарлана Кобена, в якому головний герой змушений відстежувати правду, пошуках підказок у своєму минулому, щоб розібратися в тому, хто він є, чи може він довіряти своїм близьким і що приховують люди, що оточують його. По дорозі, він зіткнеться зі зрадою, корупцією та багатьма іншими секретами.

Режисер фільму, Гійом Кане, відмінно передав атмосферу непевності, страху і загадки, що насичують кожну сцену. З незабутнім акторським складом, який включає Франсуа Клузета, Марі-Жозе Кроз, Андре Дюссольє та Крістофа Коте, цей фільм занурює глядачів в захоплюючий світ, де кожен герой зі своїми таємницями, а таємниця може змінити все.