UAKinogo.com

10 днів без мами (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 10 днів без мами (2019)

10 днів без мами (2019)

Дивитися онлайн 10 днів без мами фільм

Дивитися онлайн «10 днів без мами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (1 225 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «10 днів без мами (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"10 днів без мами" - це італійська комедія, яка розповідає про труднощі батьківства. Карло, головний герой, є керівником великої компанії, батьком трьох дітей і звик впоратися з будь-якими робочими проблемами. Проте коли його дружина вирішує взяти відпустку на 10 днів, Карло зіштовхується з найбільшим викликом в своєму житті.

Життя Карло різко змінюється, коли йому доводиться займатися дітьми і вести домашнє господарство. Він опиняється в калейдоскопі різноманітних ситуацій, від вирішення шкільних проблем до впорядкування домашніх справ. І все це він робить, намагаючись зберегти свою роботу та компанію в робочому стані.

Фільм "10 днів без мами" - це веселий і теплий погляд на сучасне батьківство, де головний герой вчиться цінувати важливість ролі матері в сім'ї. Ця комедія є відмінним вибором для сімейного перегляду, де глядачі можуть весело провести час, спостерігаючи за пригодами Карло та його дітей.