UAKinogo.com

Почати з нуля! (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Почати з нуля! (2020)

Почати з нуля! (2020)

Дивитися онлайн Почати з нуля! фільм

Дивитися онлайн «Почати з нуля!» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (1 320 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Почати з нуля! (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Почати з нуля!" (2020) - це життєрадісна комедія, яка розповідає про Анну, успішну бізнес-леді, яка раптово зіштовхується зі змінами в своєму житті. Її кар'єра та особисте життя зазнають краху, коли вона зрозуміла, що втратила сенс життя та забула про свої мрії та цілі. Відчайдушно прагнучи відродитися, вона вирішує переїхати в нове місто, залишивши своє минуле позаду, і почати все спочатку.

Анна відкриває для себе нові можливості та стикається з незвичними обставинами, що перевертають її уявлення про щастя та успіх. Вона зустрічається з різними людьми, які допомагають їй розкрити свої таланти, пройти через незабутні пригоди та навчитися дивуватися світу навколо. Завдяки своїй відвазі та вірі в себе, Анна долає свої страхи та здобуває справжні друзів, які стають надійною опорою в її новому житті.

Фільм "Почати з нуля!" (2020) режисера Джованні Веронезі дарує глядачам оптимістичну, повну надії та життєвої енергії історію, яка нагадує про важливість знайти себе та відстояти свої мрії. Вражаюча акторська гра головної героїні, що втілюється в образі Анни, та кумедні ситуації.