UAKinogo.com

438 днів (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 438 днів (2019)

438 днів (2019)

Дивитися онлайн 438 днів фільм

Дивитися онлайн «438 днів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (2 981 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «438 днів (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це реальна історія двох шведських журналістів - Мартіна Шиббі та Йохана Перссона, які у 2011 році незаконно потрапили на територію Ефіопії, щоб писати про наслідки видобутку нафти в конфліктному регіоні Огаден. Вони були заарештовані ефіопською армією, яка звинуватила їх у тероризмі та співпраці з повстанцями.

Почалася справжня боротьба за виживання та свободу слова. Журналісти провели 438 днів у жахливих умовах в тюрмах Ефіопії, де їх побивали, голодували та погрожували карою смерті. Вони не мали доступу до адвокатів, родичів або колег. Їхня доля залежала від політичних ігор між Ефіопією та Швецією.

Фільм “438 днів” - це захоплюючий трилер від режисера Йеспера Гансландта, який зняв фільм за книгою самого Мартіна Шиббі. У головних ролях - Густаф Скарсгард та Матиас Варела. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків та глядачів, а також нагороду Guldbagge за найкращий сценарій.