UAKinogo.com

Полуничка (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Полуничка (2019)

Полуничка (2019)

Дивитися онлайн Полуничка фільм

Дивитися онлайн «Полуничка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (2 580 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Полуничка (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Полуничка- це французька драма, заснована на реальних подіях, яка відкриває перед глядачем таємничий світ стосунків, пристрастей та сексуальної свободи кінця XIX століття. Головна героїня, Марі де Реже, відмовляється від весілля зі своїм коханим, поетом П'єром Луї, оскільки він не може її матеріально забезпечити. Заміжня за багатого, але нудного чоловіка, вона продовжує зустрічатися з П'єром Луї, і вони разом досліджують світ еротичної фотографії та заборонених стосунків.

Паралельно в фільмі розгортається історія кохання П'єра Луї до його музи, Луїзі, яка також стає його моделлю для еротичних фотографій. Відносини між ними стають все складнішими, а грань між любов'ю та пристрастю, дружбою та ревнощами стирається. У цьому вирі почуттів і страстей кожен з героїв намагається знайти своє місце, проте врешті-решт мають стикнутися з наслідками своїх рішень.

"Curiosa / Полуничка" - це кіно про кохання, пристрасть та самопізнання, яке зачаровує глядача своєю атмосферою, відмінною акторською грою та відвертими сценами.