UAKinogo.com

Портрет дівчини у вогні (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Портрет дівчини у вогні (2019)

Портрет дівчини у вогні (2019)

Дивитися онлайн Портрет дівчини у вогні фільм

Дивитися онлайн «Портрет дівчини у вогні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (94 274 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Портрет дівчини у вогні (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Портрет дівчини у вогні" - це французька історична драма, яка відкриває перед глядачем дивовижну історію кохання та створення шедевру в епоху Просвітництва. Режисерка та сценаристка Селін Сьяма розповідає про двох молодих жінок, які знаходять одна в одній не тільки натхнення для мистецтва, але й глибокі почуття, що змінюють їхнє життя назавжди. Знятий з неймовірною точністю до історичних деталей та з піднесеним стилем, фільм змушує задуматися про природу любові, мистецтва та особистої свободи.

Історія розпочинається, коли художниця Маріан (Ноемі Мерлан) отримує замовлення на створення портрету молодої аристократки Елоїзи (Адель Енель), яка має вийти заміж за італійського дворянина. Однак Елоїза неприйнятлива до ідеї шлюбу, і відмовляється позувати для портрета. Маріану доводиться працювати таємно, спостерігаючи за Елоїзою вдень та малюючи її за пам'яттю вночі. Поступово між двома жінками розвивається близькість, яка стає початком палкої любові та натхнення для неперевершеного шедевру.