UAKinogo.com

Казанова. Останнє кохання (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Казанова. Останнє кохання (2019)

Казанова. Останнє кохання (2019)

Дивитися онлайн Казанова. Останнє кохання фільм

Дивитися онлайн «Казанова. Останнє кохання» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (559 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Казанова. Останнє кохання (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Казанова. Останнє кохання" - це історична драма, яка розповідає про одного з найвідоміших серцеїдів у світі - Джакомо Казанову. Він відомий своїми романтичними пригодами та віртуозним умінням підкорювати серця жінок. Однак, згодом він починає відчувати порожнечу у своєму житті та замислюється над своїми справжніми почуттями. У цьому періоді він зустрічає Маріанн де Шарпантьє, красуню, яка змінює його життя назавжди.

Зустріч із Маріанн стає критичним моментом для Казанови, оскільки вона не піддається його чарам так легко, як інші жінки. Це стає викликом для Джакомо, який відчуває, що ця жінка може стати його справжнім коханням. Він намагається відкрити для себе глибину своєї душі та по-новому оцінити свої почуття і відношення до жінок.

Фільм "Казанова. Останнє кохання" не просто розповідає про багатство і розкіш життя одного з найвідоміших любовників, але й змушує глядача замислитися про справжні цінності відносин між людьми, щирість почуттів та силу кохання. У цьому фільмі досить точно відтворено атмосферу XVIII століття.