UAKinogo.com

Останнє кохання на Землі / Ідеальне відчуття (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Останнє кохання на Землі / Ідеальне відчуття (2011)

Останнє кохання на Землі / Ідеальне відчуття (2011)

Дивитися онлайн Останнє кохання на Землі / Ідеальне відчуття фільм

Дивитися онлайн «Останнє кохання на Землі / Ідеальне відчуття» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (60 704 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Останнє кохання на Землі / Ідеальне відчуття (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Останнє кохання на Землі / Ідеальне відчуття. Це фільм про любов, що випробовується на межі світу, де люди починають втрачати свої відчуття одне за одним. Він - це молодий шеф-кухар, Майкл, який зустрічається з гарячою епідемією втрати нюху. Вона - це науковець, Сьюзан, яка займається дослідженням цієї незвичайної хвороби та виявляється втягненою в Майклове життя.

Це історія про те, як доля може змінити життя двох людей та про те, як їхнє кохання витримує випробування, коли вони разом протистоять зворотному відліку на відчуття. Він знаходить рішення для того, щоб зберегти свою любов та повернути надію на майбутнє.

Це захоплююча, інтенсивна та духовна історія про те, як ми можемо знайти справжнє щастя в тих найскладніших моментах нашого життя. "Perfect Sense" - це історія, яка залишає слід у серцях тих, хто її дивиться та нагадує нам, що кохання - це все, що ми потребуємо, щоб пережити складні часи.