UAKinogo.com

Заручники РОКу (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Заручники РОКу (2011)

Заручники РОКу (2011)

Дивитися онлайн Заручники РОКу фільм

Дивитися онлайн «Заручники РОКу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (89 016 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Заручники РОКу (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Заручники РОКу - це музична комедійна драма, яка розповідає про двох музикантів, яких невідомий священнослужитель сковує наручниками на 24 години. Фільм знятий режисером Девідом Маккензі на реальному музичному фестивалі в Шотландії.

Фільм показує, як Адам, який є поп-співаком у гурті The Make, знайомиться з Морелло, яка є вокалісткою у гурті The Dirty Pinks. Вони посварюються і ображають один одного, поки священнослужитель не прикріплює їх наручниками і зникає. Вони не можуть знайти ключа або зламати кайданки. Вони також не можуть скасувати свої виступи на фестивалі.

Фільм також показує, як Адам і Морелло намагаються пристосуватися до свого незвичного становища і взаємодіяти з іншими людьми. Вони зустрічають різних музикантів, фанатів і журналістів. Вони також доводяться боротися з власними почуттями, боючись визнати, що їм подобається один одного.