UAKinogo.com

Паразити (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Паразити (2019)

Паразити (2019)

Дивитися онлайн Паразити фільм

Дивитися онлайн «Паразити» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (796 693 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Паразити (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Паразити - це фільм чорна комедія, трилер і драма, який розповідає про суспільний конфлікт між багатими і бідними. Творцем фільму є Бон Джун-хо, який також написав сценарій разом з Хан Джин-воном і спродюсував фільм.

Фільм заснований на власному досвіді режисера, який колись працював репетитором у багатої родини. Головні герої фільму - сім’я Кімів, яка живе в затхлому підвалі і веде марне існування. Вони заробляють на життя складанням картонних коробок і крадіжкою вай-фаю у сусідів. Але все змінюється, коли старший син Кі Ву (Чхве У-щик) отримує пропозицію вчити англійську мову дочці багатого пана Пака (Лі Сон-гюн). Користуючись своїм хитромудрим розумом і псевдодокументами, Кі Ву проникає в розкішний будинок Паків і поступово привносить туди своїх родичів під виглядом кваліфікованих працівників. Але незабаром схема Кімів починає ламатися через непередбачену подію.

Фільм є не тільки смішним і захоплюючим, але й гострим і провокаційним. Він висвітлює теми нерівності, експлуатації, жадоби і насильства. Він також демонструє чудову гру акторів, які створюють переконливий образ двох протилежних суспільних класів. Сон Кан-хо і Чан Хе-джин створюють емоційний портрет боротьби за виживання бедної родини, а Ли Сон-гюн і Чо Ё-джон - наївний і безтурботний образ життя багатих. Фільм є оригінальним і неперевершеним твором, який не залишить байдужим жодного глядача.