UAKinogo.com

Виверження (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Виверження (2019)

Виверження (2019)

Дивитися онлайн Виверження фільм

Дивитися онлайн «Виверження» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (5 205 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Виверження (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Виверження - це екшн-трилер про катастрофу, яка загрожує Південній і Північній Кореї. Вулкан Бекдусан на кордоні двох країн починає викидати лаву і попіл, створюючи паніку і хаос. Щоб запобігти повному знищенню, Південна Корея звертається за допомогою до Північної Кореї, яка має секретний план зупинки виверження. Для цього потрібно викрасти одного з найкращих північнокорейських агентів, який сидить у в’язниці.

Фільм є спільною роботою двох режисерів: Лі Хе-жун і Кім Бьон-сок. Вони створили фільм, який поєднує елементи екшну, трилеру, драми і комедії. Вони також використали вражаючі спецефекти і реалістичну сценографію, щоб передати атмосферу апокаліпсису. Фільм має багато сюжетних поворотів і несподіваних моментів.

Baekdusan / Ashfall / Виверження - це фільм про те, як люди реагують на надзвичайну ситуацію і як вони можуть об’єднатися заради спільної мети. Це фільм про те, що неможливе може статися в будь-який момент і що важливо бути готовим до будь-яких викликів. Це фільм про те, що любов і дружба можуть пережити будь-яку катастрофу.