UAKinogo.com

Гангстер, коп і диявол (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гангстер, коп і диявол (2019)

Гангстер, коп і диявол (2019)

Дивитися онлайн Гангстер, коп і диявол фільм

Дивитися онлайн «Гангстер, коп і диявол» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (15 920 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гангстер, коп і диявол (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Непересічний кримінальний трилер з елементами екшену і драми, де розповідається історія незвичайного союзу між гангстером, копом та маніяком. Гангстер, який зазвичай займається своїми кримінальними справами, стає жертвою нападу маніяка. Він вирішує відшукати цього безжального злочинця, але для цього йому потрібен коп, який знає всі ходи та прийоми слідства.

В ролях зустрічаємо таких акторів, як Ма Донг-сок, Кім Му-ёль і Кім Сонг-гю. Він грає гангстера Чжан Тхэ-сок, вона виступає в ролі молодого і амбітного поліцейського Ю Чжин-тхэк, і він втілює на екрані роль хитромудрого і жорстокого маніяка Кван Дон-кьон. Для того, щоб зловити маніяка, гангстер з копом змушені об'єднати свої зусилля, але чи зможуть вони протистояти його кривавим планам та злочинам?

Фільм "Akinjeon / Гангстер, коп і диявол" змушує задуматися над питанням, чи є якась межа між добром і злом, а також про можливість співпраці між людьми, які на перший погляд здаються ворогами. Він викликає сильні емоції, а його сюжетні повороти тримають глядача в напрузі до самого кінця.