UAKinogo.com

Гангстер № 1 (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гангстер № 1 (2000)

Гангстер № 1 (2000)

Дивитися онлайн Гангстер № 1 фільм

Дивитися онлайн «Гангстер № 1» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (14 175 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гангстер № 1 (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Гангстер № 1» розповідає про життя та злочини безжального британського бандита, який називає себе «Гангстер 55». Фільм починається з того, що він дивиться по телевізору новини про виход з в’язниці свого колишнього боса Фредді Мейса, якого він зрадив тридцять років тому. Потім фільм переносить нас у 1968 рік, коли «Гангстер 55» був молодим і амбітним хлопцем, який прагнув стати найвпливовішим злочинцем Лондона. Він приєднується до банди Фредді Мейса, який є його ідолом і наставником. Але коли Фредді потрапляє у конфлікт з іншим гангстером Ленні Тейлором, «Гангстер 55» вирішує скористатися ситуацією для своїх цілей.

Фільм є британським кримінальним трилером режисера Пола МакГигана за сценарієм Джонні Фергюсона, Луїса Мелліса і Девіда Скінто. У головних ролях знялися Малкольм МакДауелл, Девід Тьюліс, Пол Беттані та Саффрон Берроуз. Фільм має рейтинг R за насильство, жорстокість і нецензурну мову. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів, які хвалили акторську гру, сюжет і атмосферу фільму.

Фільм «Гангстер № 1» є захоплюючим і жорстким портретом психопата, який не зупиняється ні перед чим, щоб досягти своєї мети. Фільм показує не тільки криваву боротьбу за владу в кримінальному світі, але й психологічний розлад головного героя, який не вміє любити і поважати інших. Фанатам жанру кримінального трилера фільм сподобається своїми реалістичними сценами насильства, напруженими діалогами та непередбачуваними поворотами сюжету.