UAKinogo.com

Диявол назавжди (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диявол назавжди (2020)

Диявол назавжди (2020)

Дивитися онлайн Диявол назавжди фільм

Дивитися онлайн «Диявол назавжди» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (137 792 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диявол назавжди (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про долю кількох персонажів, чиї життя переплітаються у маленькому містечку в Огайо. У центрі сюжету - Арвін Рассел - син ветерана Другої світової війни, який страждає від посттравматичного стресового розладу. Арвін намагається захистити свою сім’ю від зла, яке оточує його з усіх боків.

У фільмі також з’являються інші персонажі, які мають свої таємниці та гріхи. Серед них - пара серійних вбивць, які полюють на автостопників; корумпований шериф, який замішаний у злочинах; харизматичний проповідник, який вчиняє жорстокості у ім’я Бога; та багато інших.

Фільм The Devil All the Time / Диявол назавжди (2020) - це екранізація однойменного роману Дональда Рея Поллока. Це фільм про насильство, релігію, секс та смерть. Це фільм про те, як люди стикаються з дияволом у собі та навколо себе. Це фільм про те, як важко зберегти свою душу у світі, де панує зло.