UAKinogo.com

Іп Ман 4 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Іп Ман 4 (2019)

Іп Ман 4 (2019)

Дивитися онлайн Іп Ман 4 фільм

Дивитися онлайн «Іп Ман 4» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (33 244 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Іп Ман 4 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Іп Ман 4" (2019) продовжує історію легендарного майстра кунг-фу, якого знову зіграв каризматичний Донні Єн. В останній частині цієї захоплюючої саги, Іп Ман відправляється до Сан-Франциско, де він стикається з новими викликами та проблемами. Він намагається допомогти своєму учневі Брюсу Лі, який має проблеми через розширення своєї школи бойових мистецтв та стереотипи про азіатські мистецтва самооборони в Америці.

Одночасно Іп Ман зустрічається зі своїм старим суперником з армії США, з яким у нього є незавершені справи. Це призводить до ряду динамічних боїв, в яких Іп Ман доводить свою майстерність він-чун та вплив азіатських бойових мистецтв на американську культуру. Ця частина також демонструє особисту драму героя, адже він змушений вирішувати свої проблеми зі здоров'ям та згадувати минуле.

Режисер Вілсон Іп створив потужний і емоційний фінал саги про Іп Мана, який спільно з Донні Єном розкриває внутрішній світ героя, його думки та переживання. "Іп Ман 4" – це не лише фільм про бойові мистецтва, але й зворушлива історія про відданість своїй сім'ї, своїм учням та культурі.