UAKinogo.com

Царство (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Царство (2019)

Царство (2019)

Дивитися онлайн Царство фільм

Дивитися онлайн «Царство» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (2 458 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Царство (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм заснований на популярній манзі Ясухіси Хара про історичні події в Китаї третього століття до н.е., коли країна була розділена на семеро суперникуючих держав. Головний герой - сирота Лі Цинь, який мріє стати великим воєначальником і змінити світ. Доля зводить його з принцом Інг Джангом, який також прагне об’єднати Китай під своїм прапором.

Лі Цинь і Інг Джанг стають друзями і союзниками, але їх шлях не буде легким. На їхньому шляху стоять численні вороги, зрадники, інтриги та небезпеки. Вони повинні довести свою силу, мужність та мудрість, щоб перемогти всі перешкоди і досягти своєї мети. Але чи зможуть вони зберегти свою дружбу і ідеали в жорстокому світі війни?

Фільм режисера Синсуке Сато є захоплюючим і епічним бойовиком, який переносить глядача в далеку епоху Стратегуючих царств. У фільмі задіяно близько 10 тисяч статистів, а також вражаюча комп’ютерна графіка. У головних ролях знялися Кенто Ямадзаки, Рьо Йосидзава, Масамі Нагасава та інші знаменитості японського кіно.