UAKinogo.com

Синдром [Е] / Монреальський синдром (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Синдром [Е] / Монреальський синдром (2022)

Синдром [Е] / Монреальський синдром (2022)

Дивитися онлайн Синдром [Е] / Монреальський синдром серіал

Дивитися онлайн «Синдром [Е] / Монреальський синдром» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (85 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Синдром [Е] / Монреальський синдром (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Синдром [Е]» (2022) - це трилерний серіал, який розповідає про поліцейську, яка розслідує випадок сліпоти свого друга після перегляду старого фільму жахів. Фільм є екранізацією однойменного роману Франка Тильє.

Головна героїня фільму - Люсі Енебель (Дженніфер Декер), лейтенант поліції, яка отримує дзвінок від свого колишнього коханого Людовика. Він каже, що осліп після того, як переглянув чорно-білий фільм 50-х років, який виявився на його горищі. Люсі бере фільм і дивиться його, але не бачить у ньому нічого особливого. Однак незабаром вона доводиться, що фільм має сублімінальні зображення, які впливають на мозок глядача, і що за ним полюють невідомі особи. Вона звертається за допомогою до комісара Франка Шарко (Венсан Ельбаз), який досліджує зв’язок фільму з трупами п’яти чоловіків, у яких вирвано мозок і очі.

Фільм знятий у форматі серіалу для телеканалу TF1. Режисером фільму стала Лор де Батлер. У фільмі також знялися Абделлатиф Чаукi, Монреальский синдром Сериал, 2022 - подробная информация - Syndrome E Монреальский синдром Syndrome E О фильме Рецензии Актеры и создатели Кадры 5 Обои Трейлеры 1 Саундтреки Постеры 1 Награды Страна: США Франция Год: 2022 Жанр: триллер Продолжительность: 58 минут Количество сезонов: 2 Количество серий: 12 CОЗДАТЕЛИ Режиссер: Laure de Butler Сценарист: Mathieu Missoffe Франк Тильез Продюсер Кевин Консейль та інші. Фільм є напруженим і майстерним трилером про мозок, маніпуляцiї та загадки.