UAKinogo.com

Рівні (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рівні (2015)

Рівні (2015)

Дивитися онлайн Рівні фільм

Дивитися онлайн «Рівні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (31 421 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рівні (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У світі, де емоції заборонені, двоє молодих людей виявляють, що вони заражені «вірусом закоханості». Сайлас і Нія - це колеги по роботі, які працюють у сфері мистецтва і літератури. Вони належать до «Колективу» - ідеального суспільства, де всі члени називаються «Рівними» і не володіють жодними почуттями.

Але коли Сайлас починає відчувати емоції, він розуміє, що він хворий на «С.О.С.» - синдром громадської свідомості, який може призвести до смертельного результату. Він також помічає, що Нія теж страждає від цього захворювання, але приховує його від уряду. Сайлас і Нія починають таємно зустрічатися і закохуються одне в одного.

Однак їхнє кохання ставить їх під загрозу. Якщо їх виявлять, їх можуть ізолювати або навіть убити. Вони мають зробити важкий вибір: залишитися в «Колективі» і позбутися своїх емоцій або втекти разом і ризикувати всім заради свободи і любові.