UAKinogo.com

Ультраамериканці (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ультраамериканці (2015)

Ультраамериканці (2015)

Дивитися онлайн Ультраамериканці фільм

Дивитися онлайн «Ультраамериканці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (92 427 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ультраамериканці (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія-бойовик "Ультраамериканці" (2015) представляє історію про звичайного працівника супермаркету Майка Хауелла, який живе спокійним життям разом зі своєю дівчиною Фібі. Він має кілька дивних прикмет, але жодним чином не підозрює, що він насправді є секретним урядовим агентом з надлюдськими здібностями. Його спокійне життя перевертається з ніг на голову, коли на нього нападають ворожі агенти, змушуючи його активувати свої забуті здібності та боротися за власне виживання та життя своєї коханої.

Фільм поєднує елементи комедії, бойовика та навіть романтики, створюючи захоплююче та динамічне видовище. Режисер Німа Нуризаде та сценарист Макс Ландіс вдалими руками відтворюють нестандартний сюжет, де гумор та напруженість переплітаються на кожному кроці. Джессі Айзенберг та Крістен Стюарт демонструють чудову хімію між героями та підтримують цікавість глядачів своїми відвертими та забавними перформансами.

"Ультраамериканці" - це фільм, який відрізняється від звичайних екшн-фільмів завдяки своєму оригінальному сюжету, динаміці та непередбачуваності. Це яскраве, розважальне та веселе кіно, яке стане гідним вибором для тих, хто хоче відволіктись.