UAKinogo.com

Я, Ерл та дівчина, що помирає (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Я, Ерл та дівчина, що помирає (2015)

Я, Ерл та дівчина, що помирає (2015)

Дивитися онлайн Я, Ерл та дівчина, що помирає фільм

Дивитися онлайн «Я, Ерл та дівчина, що помирає» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (132 672 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Я, Ерл та дівчина, що помирає (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мій, Ерл та дівчина, що помирає - це американський комедійно-драматичний фільм, який знятий за однойменним романом Джессі Ендрюза. Фільм режисерував Альфонсо Ґомес-Рехон, а головні ролі виконали Томас Манн, РДжей Сайлер і Олівія Кук.

Фільм розповідає про життя Ґреґа (Манн), старшокласника, який уникає соціалізації і проводить час, знімаючи пародії на класичні фільми разом зі своїм другом Ерлом (Сайлер). Його світ перевертається з ніг на голову, коли його батьки примушують його подружитися з Рейчел (Кук), однокласницею, якій діагностували лейкемію. Ґреґ і Ерл вирішують зробити для неї фільм, щоб показати свою підтримку і дружбу.

Фільм був прем’єрно показаний на кінофестивалі Санденс у 2015 році, де він отримав Гран-прі журі і Приз аудиторії. Фільм також отримав позитивну оцінку критиками і глядачами, які високо оцінили його суміш гумору і емоцій, а також акторську гру і режисерську роботу. Фільм є захоплюючою і зворушливою історією про дружбу, творчість і справжнє життя.