UAKinogo.com

Монстри на канікулах 2 (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Монстри на канікулах 2 (2015)

Монстри на канікулах 2 (2015)

Дивитися онлайн Монстри на канікулах 2 мультфільм

Дивитися онлайн «Монстри на канікулах 2» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (129 101 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Монстри на канікулах 2 (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У мультфільмі "Монстри на канікулах 2" ми знову відвідуємо готель Трансильванія, який прославився як улюблене місце відпочинку для найрізноманітніших монстрів. Цього разу історія набирає обертів з народженням Денніса, сина Джонні та Мейвіс, що ставить під сумнів мир монстрів і людей.

Дракула, який став дідусем, хвилюється, що його маленький онук може не виявитися справжнім монстром. В цей час, батьки малого Денніса розглядають можливість переїзду до людського світу, щоб забезпечити більш "нормальне" дитинство для своєї дитини. Тут виникає гумор, іронія, і звичайно, монструозні пригоди.

"Монстри на канікулах 2" - це продовження забавної і чарівної історії про любов, сім'ю та прийняття відмінностей, незалежно від того, як вони виглядають. Це казка про дружбу між монстрами та людьми, яка нагадує нам, що насправді ми не такі різні, як може здатися на перший погляд.