UAKinogo.com

Монстри на канікулах 3 (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Монстри на канікулах 3 (2018)

Монстри на канікулах 3 (2018)

Дивитися онлайн Монстри на канікулах 3 мультфільм

Дивитися онлайн «Монстри на канікулах 3» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (75 183 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Монстри на канікулах 3 (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дракула - власник готелю Трансильванія - втомився від своєї роботи і хоче відпочити. Його донька Мевіс замовляє для нього і всіх їхніх друзів-монстрів круїз на кораблі, який плаває по різних екзотичних місцях. Дракула спочатку не дуже радий цій ідеї, але згодом змінює свою думку, коли закохується в капітана корабля - Еріку. Вона здається йому дуже милою і привабливою, але він не знає, що вона насправді є правнучкою Абрахама Ван Гельсінга - лютого ворога всіх монстрів.

Еріка має план знищити Дракулу і всіх його друзів за допомогою таємної зброї, яку вона хоче отримати на загубленому острові Атлантида. Вона намагається залучити Дракулу до себе і використати його для своїх цілей. Але поступово вона починає сумніватися у своїй місії, коли бачить, що Дракула не такий поганий, як вона думала. Вона також розуміє, що вона сама закохалася в нього і не хоче йому завдавати болю.

Ван Гельсінг не збирається здаватися і переслідує корабель на своєму підводному човні. Він досягає Атлантиди першим і активує зброю - гігантського кракена, який контролюється музикою. Ван Гельсінг змушує кракена атакувати монстрів і хоче їх усіх знищити. Але Дракула і Еріка об’єднують свої сили і знаходять спосіб перемогти кракена за допомогою іншої музики - танцювальної. Вони також переконують Ван Гельсінга, що монстри не є його ворогами і що вони можуть жити у мирі. Дракула і Еріка одружуються і продовжують свою подорож разом з Мевіс, її чоловіком Джонатаном та їхньою дитиною Деннисом.