UAKinogo.com

Монстри на канікулах (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Монстри на канікулах (2012)

Монстри на канікулах (2012)

Дивитися онлайн Монстри на канікулах мультфільм

Дивитися онлайн «Монстри на канікулах» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (257 511 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Монстри на канікулах (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дракула - легендарний вампір і господар готелю Трансильванія - готується до святкування 118-річчя своєї доньки Мевіс. Він запрошує до готелю своїх старих друзів - Франкенштейна, мумію, вовкула, невидимку та інших монстрів - щоб разом весело провести час. Але він також хоче захистити Мевіс від людей, яких вважає небезпечними і жорстокими. Він не дозволяє їй виходити за межі готелю і брехає їй про світ за його стінами.

Але все змінюється, коли до готелю потрапляє Джонатан - молодий і безтурботний турист, який шукає пригод. Він випадково зустрічає Мевіс і закохується в неї. Мевіс також симпатизує йому і хоче дізнатися більше про його життя. Дракула ж старається приховати Джонатана від своїх гостей і вигнати його з готелю. Але це не так просто - Джонатан виявляється дуже товариським і популярним серед монстрів.

Дракула розуміє, що не може зупинити почуття Мевіс і Джонатана, але боїться втратити свою доньку. Він намагається переконати їх, що їхнє кохання неможливе і небезпечне. Але коли він дізнається, що Джонатан хоче зробити Мевіс пропозицію, він змушений прийняти його таким, як він є. Він також просить у Мевіс вибачення за свою обман і дозволяє їй самостійно обирати свою долю.