UAKinogo.com

Пікселі (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пікселі (2015)

Пікселі (2015)

Дивитися онлайн Пікселі мультфільм

Дивитися онлайн «Пікселі» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (145 913 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Пікселі (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Пікселі" - це захоплююча комедія-фантазія, що переносить нас у світ, де 8-бітні відеоігри виходять з-під контролю і починають нападати на Землю. Головний герой, Сем Бреннер, є майстром відеоігор 80-х, який змушений повернутися до своєї старої страсті, щоб врятувати світ від цих навалившихся піксельних монстрів. Він об'єднується з групою своїх старих друзів, щоб стати "геймерами-мисливцями на прибульців".

У цьому фільмі зображено багато знакових персонажів відеоігор, таких як Пакмен, Донкі Конг і Спейс Інвейдерс, які оживають і перетворюються на загрози реального світу. І хоча вони можуть виглядати як прості пікселі, вони несуть величезну деструкцію. Тільки Сем і його команда здатні розплутати їхні відеоігрові стратегії та зупинити їх.

"Пікселі" - це віддання шану класичним відеоіграм і 80-тим рокам з безліччю веселих моментів та ностальгії. Фільм викликає сміх та пробуджує спогади, в той же час розповідаючи історію про дружбу, відвагу і непереможність геймерського духу. Будь то захоплюючі бої з аркадними монстрами, чи комічні моменти між персонажами, "Пікселі" - це фільм, що вразить вас своєю унікальністю та веселощами.