UAKinogo.com

Марсіянин (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Марсіянин (2015)

Марсіянин (2015)

Дивитися онлайн Марсіянин фільм

Дивитися онлайн «Марсіянин» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (852 046 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Марсіянин (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Марк Вотні - астронавт, який опинився у складній ситуації. Під час місії на Марсі він залишився один на планеті після сильної бурі. Всі вважають його мертвим і від’їжджають. Але Марк не збирається здаватися. Він використовує свої знання і навички, щоб вижити і спробувати зв’язатися з Землею.

Фільм “Марсіянин” - це захоплююча історія про людську волю і силу духу. Режисер Рідлі Скотт створив реалістичний і детальний образ Марса, який вражає своєю красою і жорстокістю. Головну роль у фільмі зіграв Метт Деймон, який переконливо показав емоції і гумор свого героя. Фільм також має чудовий акторський склад, до якого входять Джессіка Честейн, Крістен Віг, Чиветель Еджиофор та інші.

Фільм “Марсіянин” - це не тільки науково-фантастичний трилер, але і комедія, драма і пригодницький фільм. Він має багато сцен, які розсмішують, засмучують або захоплюють глядача. Він також показує значення співпраці, дружби і надії. Aільм, який неодмінно сподобається шанувальникам космосу і гарного кіно.