UAKinogo.com

Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера (2022)

Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера (2022)

Дивитися онлайн Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера серіал

Дивитися онлайн «Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (133 745 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера - це біографічний трилер, який вийде у 2022 році. Серіал створений Раяном Мерфі і Ієном Бреннаном за мотивами реальних подій. У головній ролі знявся Еван Пітерс.

Серіал розповідає про Джеффрі Дамера - одного з найвідоміших серійних вбивць Америки, який вбив і з’їв щонайменше 17 чоловік. Серіал охоплює період з 1960-х по 1990-х роки і показує події з точки зору жертв маніяка. Крім того, серіал висвітлює некомпетентність поліції Вісконсину, яка через расових упереджень довго не підозрювала опрятного і ввічливого білого хлопця у жорстоких злочинах.

Серіал Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера - це серіал про жахи, які таїть людська душа. Серіал має багато драматичних, трилерних і кримінальних сцен, які не залишать глядача байдужим. Серіал Дамер - Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера - це серіал для тих, хто любить напружене і реалістичне кіно.