UAKinogo.com

Флешбек (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Флешбек (2022)

Флешбек (2022)

Дивитися онлайн Флешбек фільм

Дивитися онлайн «Флешбек» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (26 680 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Флешбек (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є бойовиком-трилером про найманого убивцю Алекса Льюїса, який страдає від більзні Альцгеймера і поступово втрачає пам’ять. Він вирішує завершити свою кар’єру і відмовляється виконати останнє замовлення - убити 13-річну дівчинку-біженку. Це робить його мішенню для своїх колишніх замовників, які не хочуть залишати жодних свідків.

Алекс змушений боротися за своє життя і захищати дівчинку, яка стала для нього єдиною справжньою людиною. Вони переслідуються не тільки злочинцями, але і агентами ФБР, які хочуть затримати Алекса за його численні злочини. Алекс також зустрічається з таємничою жінкою, яка претендує на його серце і пам’ять.

Фільм режисера Мартіна Кемпбелла, який зняв такі фільми, як «Казино Рояль», «Зелений ліхтар» та «Іноземець». У фільмі грають Ліам Нисон, Гай Пірс, Моніка Белуччі та інші зоряні актори. Фільм є ремейком бельгійського фільму «Синдром Альцгеймера», який був екранізацією роману Йефа Герартса «Справа Альцгеймера».