UAKinogo.com

Ікс (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ікс (2022)

Ікс (2022)

Дивитися онлайн Ікс фільм

Дивитися онлайн «Ікс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (116 234 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ікс (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Ікс» розповідає про жахливу історію, яка трапилася з групою молодих кінематографістів у 1979 році. Вони приїжджають до Техасу, щоб зняти фільм для дорослих на фермі пожилої пари Говарда і Перл. Але вони не знають, що за цими привітними людьми ховається жахлива таємниця.

Фільм «Ікс» - це кровавий і жорстокий слешер, який викликає асоціації з класикою жанру, такою як «Техаська різанина бензопилою» (1974). Фільм знятий за сценарієм і в режисурі Тая Уеста, який відомий своїми фільмами жахів, такими як «Дом у кінці вулиці» (2009) і «Мотель Бейтса» (2013-2017). У головних ролях знялися Міа Гот, Дженна Ортега, Мартин Хендерсон, Бриттані Сноу, Кид Каді та інші.

Фільм «Ікс» - це перша частина трилогії про Цикаду 3301, таємничу групу хакерів, яка запускала складні інтернет-головоломки для пошуку найрозумніших людей у світі. Друга частина - «Перл» - розповідає про минуле Перл і її чоловіка Говарда. Третя частина - «Максин» - розповідає про майбутнє Максин Минкс, порноактриси і головної героїні першого фільму.