UAKinogo.com

Американська різанина (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Американська різанина (2022)

Американська різанина (2022)

Дивитися онлайн Американська різанина фільм

Дивитися онлайн «Американська різанина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (1 703 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Американська різанина (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Американська різанина (2022) - це жахлива комедія про групу нелегальних іммігрантів, які потрапили в пастку. Після того, як губернатор видав указ про арешт дітей нелегалів, їх затримали і запропонували угоду. Якщо вони погодяться доглядати за літніми людьми в будинку престарілих, їх звинувачення будуть скасовані. Вони вирішують скористатися цією можливістю, але не знають, що їх чекає.

Виявляється, що будинок престарілих - це фасад для жахливої таємниці. Люди, яким вони повинні допомагати, насправді - канібали, які полюють на молоде м’ясо. Вони використовують своїх піклувальників як їжу і розваги. Іммігранти повинні боротися за своє виживання і знайти спосіб втекти з цього аду.

Фільм “Американська різанина” - це фільм про те, як суспільство ставиться до беззахисних людей і як вони можуть протистояти злу. У головних ролях - Дженна Ортега, Хорхе Лендеборг-молодший, Аллен Мальдонадо та інші. Фільм був знятий за сценарієм та режисурою Дієго Галлівіса. Фільм вийшов у 2022 році і належить до жанрів бойовика, комедії і жахів.