UAKinogo.com

Техаська різанина бензопилою (1974) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Техаська різанина бензопилою (1974)

Техаська різанина бензопилою (1974)

Дивитися онлайн Техаська різанина бензопилою фільм

Дивитися онлайн «Техаська різанина бензопилою» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (164 677 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Техаська різанина бензопилою (1974)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм The Texas Chain Saw Massacre / Техаська різанина бензопилою (1974) - це жахливий та кровожерний трилер про групу молодих людей, які потрапляють у пастку сім’ї канібалів. Головні герої фільму - Саллі, її інвалідний брат Френклін та їхні друзі, які вирішують відвідати могилу дідуся Саллі в Техасі. По дорозі вони зупиняються біля старого будинку, де живе сім’я Х’юїтт, яка займається вбивством та з’їданням людей.

У своїх страхах молоді люди стикаються з різними членами сім’ї Х’юїтт, які мучать та вбивають їх одного за одним. Найстрашнішим з них є Шкуродер, який носить маски з людської шкіри та використовує бензопилу для розчинення своїх жертв. Саллі стає єдиною вижившою з групи та намагається врятуватися від жахливої долі.

Фільм The Texas Chain Saw Massacre / Техаська різанина бензопилою (1974) - це один з найвпливовіших фільмів жанру жахів, який став культовим та спровокував безліч наслідувань та ремейків. Фільм знятий за мотивами реальних подій, пов’язаних з серійним вбивцею Едом Гейном. Фільм шокує своєю жорстокістю та реалізмом, а також своєю соціальною критикою американського суспільства.