UAKinogo.com

Техаська різанина бензопилою: Нове покоління (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Техаська різанина бензопилою: Нове покоління (1994)

Техаська різанина бензопилою: Нове покоління (1994)

Дивитися онлайн Техаська різанина бензопилою: Нове покоління фільм

Дивитися онлайн «Техаська різанина бензопилою: Нове покоління» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.3 (23 749 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Техаська різанина бензопилою: Нове покоління (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите жахи, то фільм The Return of the Texas Chainsaw Massacre / Техаська різанина бензопилою: Нове покоління (1994) створений саме для вас. Це четверта частина культової серії про сім’ю канібалів, які полюють на нічних мандрівників у техаських лісах. У цьому фільмі ви побачите молодих і талановитих акторів Рене Зеллвегер і Меттью Макконахі, які потрапляють у лапи безжального маніяка з бензопилою.

Сюжет фільму розпочинається з того, що четверо підлітків - Баррі, Гезер, Дженні і Шон - залишають свою шкільну вечірку і їдуть на машині по темним дорогам. По дорозі вони підбирають автостопницю, яка виявляється дуже збентеженою і розповідає їм про жахливу родину, яка живе неподалік. Незабаром вона вистреливає собі в голову, залишивши друзям її труп і кровавий слід. Вони зупиняються біля заправки, де зустрічаються з моторошним Вилмером, який пропонує їм допомогу. Але це лише початок їхнього кошмару.

Виявляється, що Вилмер - це голова садистської родини Слотер, до якої також належать його сестра Дарла, брат В.Е. і найстрашніший з усіх - Лезерфейс, який носить маски з людської шкіри і вбиває своїх жертв бензопилою. Дженні - єдина, хто зможе втекти від цих психопатів і знайти порятунок. Але чи буде це так просто, коли на неї полює не тільки Лезерфейс, але й таємничий чоловік у чорному костюмі, який стежить за всіма подіями? І хто такий насправді ця родина Слотер і яка їхня мета?

Фільм The Return of the Texas Chainsaw Massacre / Техаська різанина бензопилою: Нове покоління (1994) - це кровожерливий і напружений трилер, який не залишить вас байдужими. Якщо ви хочете пережити справжнє жахання, то не пропустіть цей фільм.