UAKinogo.com

Техаська різанина бензопилою 2 (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Техаська різанина бензопилою 2 (1986)

Техаська різанина бензопилою 2 (1986)

Дивитися онлайн Техаська різанина бензопилою 2 фільм

Дивитися онлайн «Техаська різанина бензопилою 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (34 094 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Техаська різанина бензопилою 2 (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є жахами про сім’ю канібалів, які вбивають і з’їдають людей у Техасі. Вони складаються з батька Дрейтона Сойєра, який працює у конкурсі кулінарії; сина Лезерафейса, який використовує бензопилу і носить маски з шкіри своїх жертв; сина Чоп-Топа, який має металевий пластину на голові і любить слухати рок-музику; і діда Сойєра, який дуже старий і слабкий.

Фільм також розповідає про те, як одна з їхніх жертв - радіоведуча Ваніта “Стретч” Брок - вирішує викрити їх і попросити допомоги у колишнього шерифа Боббі Харта. Вона записує телефонний дзвінок від канібалів, коли вони вбивають двох підлітків. Вона передає запис Харту, який вже давно полює на канібали. Вони разом йдуть до печери, де живуть канібали, і починається кривава битва.

Фільм знятий за сценарієм Л.М. Кітчена і режисером Тобом Гупером. У головних ролях - Денніс Хоппер, Керолайн Вільямс, Білл Моуслі і Джим Сайдоу.