UAKinogo.com

Їжак Сонік 2 (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Їжак Сонік 2 (2022)

Їжак Сонік 2 (2022)

Дивитися онлайн Їжак Сонік 2 фільм

Дивитися онлайн «Їжак Сонік 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (69 067 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Їжак Сонік 2 (2022)» онлайн українською мовою

Заблоковано Трейлер
Kinoukr.com
Відео заблоковано
на прохання правовласника
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Їжак Сонік 2» - це продовження пригод Соніка, синього їжака з іншого світу, який живе на Землі і дружить з поліцейським Томом Ваховським. У другій частині фільму Сонік знайомиться з новим другом - лисеням Тейлзом, який прилетів до нього на допомогу. Разом вони повинні зупинити злого доктора Роботніка, який повернувся на Землю з новим союзником - їжаком Наклзом. Робоітник шукає емеральд хаосу, який має силу створювати і руйнувати цивілізації. Сонік і Тейлз вирушають у подорож, щоб знайти емеральд першими і не дати його в руки Роботніку і Наклзу.

Фільм «Їжак Сонік 2» - це фантастична комедія, яка базується на популярній серії відеоігор про Соніка. Фільм є сиквелом до фільму «Їжак Сонік», який вийшов у 2020 році і став одним з найуспішніших фільмів-адаптацій відеоігор у всесвітньому прокаті. Фільм режисерує Джефф Фаулер, а сценаристами виступають Пет Кейси, Джош Міллер і Джон Виттингтон. У головних ролях знову знялися Джеймс Марсден, Джим Керрі, Бен Шварц та Тика Самптер. До них приєдналися Ідріс Ельба та Коллін О’Шонесси, які озвучують Наклза та Тейлза відповідно.

Фільм «Їжак Сонік 2» - це захоплюючий і веселий фільм для всієї родини. Це фільм про дружбу, пригоди і героїзм. Це фільм про те, як Соник і Тейлз стають нерозлучними друзями і разом протистоять загрозам. Це фільм про те, як Наклз переходить з темної сторони на світлу і долучається до команди Соніка. Це фільм про те, як Роботнік не втрачає своєї манери і свого гумору навіть у найскладніших ситуаціях.