UAKinogo.com

Все завжди і водночас (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Все завжди і водночас (2022)

Все завжди і водночас (2022)

Дивитися онлайн Все завжди і водночас фільм

Дивитися онлайн «Все завжди і водночас» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (292 612 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Все завжди і водночас (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Все завжди і водночас - це захоплююча фантастична драма з елементами комедії, яка змушує глядачів задуматися про сенс життя та можливість існування паралельних всесвітів. Головна героїня фільму, Евелін Вонг, - це звичайна домогосподарка, яка веде спокійне та монотонне життя. Все змінюється, коли вона отримує пропозицію допомогти врятувати світ від загибелі, долаючи перешкоди у різних реальностях.

Зіткнувшись з абсурдними ситуаціями та неймовірними викликами, Евелін починає розуміти, що вона має необмежені можливості та сили, про які навіть не здогадувалася. Разом з несподіваними союзниками, вона відкриває своє призначення та змушується переосмислити своє минуле, сучасність і майбутнє. Від кордонів нашої реальності до непізнаних світів, її пригоди перетинають границі часу та простору, демонструючи силу людського духу та надію на краще майбутнє.

Фільм "Everything Everywhere All at Once / Все завжди і водночас" - це захоплююче кіноподорож, яке відкриває перед глядачами нові горизонти та вражає своєю оригінальністю. Режисери Деніел Шайнерт та Деніел Кван створюють непередбачуваний та візуально захоплюючі історії.