UAKinogo.com

Їжак Сонік (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Їжак Сонік (2020)

Їжак Сонік (2020)

Дивитися онлайн Їжак Сонік фільм

Дивитися онлайн «Їжак Сонік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (140 457 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Їжак Сонік (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Їжак Сонік (2020) є екшн-комедією, заснованою на відеоігрі від компанії Sega. Фільм режисерував Джефф Фаулер (у своєму повнометражному дебюті), а у головних ролях знялися Джеймс Марсден, Бен Шварц (голос Соніка), Тіка Самптер і Джим Керрі. Фільм розповідає про пригоди Соніка, синього антропоморфного їжака, який може бігати з надзвуковою швидкістю. Він дружиться з маленьким поліцейським Томом Вачовскі, щоб зупинити злого вченого доктора Роботніка, який хоче провести експерименти на Соніку.

Фiльм починається з того, що Сонiк живе на далекiй планетi, де вiн має надзвичайнi сили. Але через напад племенi ехiдн iз зацiкавленням у його силах, його опiкунка сова Лонгклоу вiдправляє його на планету Земля за допомогою кiлець-телепортiв, порадивши йому залишатися прихованим. Сонiк потрапляє до маленького мiстечка Грiн-Хiллз у штатi Монтана. Вiн живе там у таємницi протягом 10 рокiв, спостерiгаючи за людьми i називаючи їх своїми друзями, хоча вони не знають про його iснування. Один з таких людей - полiцейський Том Вачовскi, який мрiє про переведення до великого мiста.

Одного разу Сонiк випадково викликає потужний електричний iмпульс, який спричиняє масштабне вимкнення електроенергii. Це привертає увагу уряду США, який наймає доктора Роботнiка - генiального але безумного вченого iз армii роботизованих дронiв - щоб розслiдувати подiiю. Роботнiк швидко виявляє Сонiка i починає полювати на нього. Сонiк ховається у будинку Тома i просить його допомогти йому втекти в iнший свiт за допомогою кiльця-телепорта.