UAKinogo.com

Три тисячі років бажань (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Три тисячі років бажань (2022)

Три тисячі років бажань (2022)

Дивитися онлайн Три тисячі років бажань фільм

Дивитися онлайн «Три тисячі років бажань» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (36 332 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Три тисячі років бажань (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Три тисячі років бажань (2022) - це фентезійна романтична драма про професорку, яка знаходить пляшку з джином та отримує три бажання. Доктор Алітія Бінні (Тільда Свінтон) - це вчена, яка займається дослідженням міфології та літератури. Під час конференції в Стамбулі вона випадково визволяє джина (Ідріс Ельба) з пляшки, яку купила на базарі. Джин пропонує їй три бажання в обмін на свою свободу. Але Алітія сумнівається в його існуванні та наслідках своїх виборів. Джин намагається переконати її, розповідаючи їй захоплюючі історії з свого минулого.

Фільм є екранізацією оповідання “Джин у солов’їному оці” А.С. Баятт, яке було опубліковано в 1994 році. Режисером та продюсером фільму є Джордж Міллер, який також створив франшизу “Божевільний Макс”. Сценаристами фільму є Джордж Міллер та Огаста Гор, яка також працювала над серіалом “Вероніка Марс”. У фільмі грають Тільда Свінтон, Ідріс Ельба, Аамито Лагум, Николас Муавад, Есе Юксель та інші актори. Фільм мав прем’єру на Каннському кінофестивалі 2022 року.

Три тисячі років бажань (2022) - це фільм, який переносить глядача в світ магії, фантазії та кохання. Це фільм, який розповідає про силу бажань, про їх можливості та наслідки. Це фільм, який зачаровує своєю атмосферою, сюжетом та акторською грою.