UAKinogo.com

Хороший медбрат (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хороший медбрат (2022)

Хороший медбрат (2022)

Дивитися онлайн Хороший медбрат фільм

Дивитися онлайн «Хороший медбрат» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (62 973 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хороший медбрат (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Хороший медбрат» - це триллер за мотивами реальної історії Чарльза Каллена, медбрата, який протягом 16 років вбивав сотні пацієнтів у різних лікарнях США. Він був затриманий завдяки допомозі своєї колеги Емі Лоурен, яка підозрювала його у злочинах та співпрацювала з поліцією. Фільм розповідає про те, як Емі стала свідком та жертвою Каллена, а також про те, як вона змогла врятувати своє життя та життя інших людей.

Фільм «Хороший медбрат» - це захоплюючий та напружений фільм про одного з найбільш жахливих серійних вбивць у сучасній історії. Фільм не тільки показує факти та обставини справи, але й заглиблюється у психологію та мотиви Каллена, а також у його взаємини з Емі. Фільм також порушує проблеми медичної системи США, яка дозволила Каллену працювати у різних лікарнях без належного контролю та перевірки.

Фільм «Хороший медбрат» - це сильний та емоційний фільм для широкої аудиторії, який неодмінно викличе зацікавлення та обговорення. У головних ролях знялися Едді Редмейн у ролі Каллена та Джессика Честейн у ролі Емі. Фільм вийде на платформі Netflix 26 жовтня 2022 року.