UAKinogo.com

Смертельна зброя 2 (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смертельна зброя 2 (1989)

Смертельна зброя 2 (1989)

Дивитися онлайн Смертельна зброя 2 фільм

Дивитися онлайн «Смертельна зброя 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (177 502 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смертельна зброя 2 (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Детективи Ріггз та Мерто знову потрапляють у небезпечні пригоди, коли розслідують справу про контрабанду золота. Виявляється, що за цим стоїть група південноафриканських дипломатів, які користуються дипломатичною недоторканністю. Ріггз та Мерто не збираються відступати перед беззаконням і вирішують викрити злочинців.

У ході розслідування Ріггз зустрічається з красивою секретаркою одного з дипломатів, Лео Гетц. Вона стає свідком убивства свого роботодавця і потребує захисту. Ріггз закохується у неї і готовий ризикувати життям, щоб врятувати її від найманих вбивць. Мерто також має свої проблеми: його дружина захоплена рекламою презервативів, а його дочка фліртує з Ріггзом.

Разом Ріггз та Мерто стикаються з багатьма перешкодами і небезпеками, але не втрачають гумору і дружби. Вони готові до будь-яких викликів і не дадуть спокою злочинному синдикату. Смертельна зброя 2 - це захоплюючий бойовик з динамічною сюжетною лінією і чудовим акторським складом.