UAKinogo.com

Смертельна зброя 4 (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смертельна зброя 4 (1998)

Смертельна зброя 4 (1998)

Дивитися онлайн Смертельна зброя 4 фільм

Дивитися онлайн «Смертельна зброя 4» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (164 475 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смертельна зброя 4 (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Смертельна зброя 4 - це американська бойова комедія, в якій головні ролі виконали Мел Гібсон, Денні Гловер, Джо Пеші, Рене Руссо і Кріс Рок. Вони грають поліцейських з Лос-Анджелеса, які стикаються з небезпечною китайською триадою.

Фільм розповідає про сержантів Мартіна Ріггза (Гібсон) і Роджера Мерто (Гловер), яким залишилося кілька днів до пенсії. Вони разом з їхнім другом Лео Гетцем (Пеші) та новим напарником Лі Баттерсом (Рок) розслідують справу про контрабанду китайських іммігрантів. Вони доводять, що за цим стоїть Ва Син Ку (Джет Лі) - лідер триади, який хоче визволити своїх босів з полону китайської армії. Ва Син Ку також планує використати контрафактну валюту, щоб фінансувати свої злочинні діяльності.

Ріггз і Мерто повинні зупинити Ва Син Ку і його людей, перш ніж вони заподіють непоправну шкоду мирним жителям. При цьому вони також мають справлятися з особистими проблемами: Ріггз чекає народження дитини від своєї коханої Лорни Коул (Руссо), а Мерто доводиться прийняти те, що його дочка Райанна (Трейша Уолден) одружилася з Баттерсом. Вони разом проходять через багато небезпек і смішних пригод, показуючи, що вони все ще смертельна зброя.