UAKinogo.com

Смертельна зброя 3 (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смертельна зброя 3 (1992)

Смертельна зброя 3 (1992)

Дивитися онлайн Смертельна зброя 3 фільм

Дивитися онлайн «Смертельна зброя 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (169 644 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смертельна зброя 3 (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У третій частині популярної франшизи "Смертельна зброя", дія відбувається у світі поліцейської роботи, де двоє детективів, Ріггз та Мертаф, зіштовхуються з небезпечним злочином, що загрожує безпеці міста. Відважні партнери розслідують справу про зниклі зброю з поліцейського складу та стикаються з рядом незвичайних перепон на шляху до справедливості.

По дорозі Ріггз та Мертаф зустрічають Лорну Коул, жінку-детектива з поліцейського внутрішнього розслідування, яка має власні мотиви щодо цієї справи. Їх розслідування розкриває корупцію та змову всередині поліції, а також зведе їх на слід кривавого злочинця, який використовує вкрадену зброю в своїх моторошних злочинах.

Фільм "Смертельна зброя 3" підносить боєвики на новий рівень завдяки екшн-сценам, напруженим перегонам та гострому гумору, який з'єднує трьох головних героїв. Ця картина забезпечує глядачам емоційний коктейль від захоплюючої дії, сміху та справжньої дружби. "Смертельна зброя 3" - це захоплюючий боєвик, що стане справжньою прикрасою колекції будь-якого шанувальника жанру.