UAKinogo.com

Бетмен (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бетмен (1989)

Бетмен (1989)

Дивитися онлайн Бетмен фільм

Дивитися онлайн «Бетмен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (378 726 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бетмен (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про походження і пригоди Бетмена, таємничого месника, який бореться зі злочинністю в Готем-Сіті. Бетмен - це альтер-его мільярдера Брюса Вейна, який в дитинстві став свідком вбивства своїх батьків. З того часу він присвятив своє життя боротьбі зі злом, використовуючи свої розум, гроші і винахідливість.

Головним супротивником Бетмена у фільмі є Джокер, психопатичний злочинець, який колись був гангстером Джеком Неп’єром. Після того, як він впав у бочку з хімікатами, його обличчя стало схожим на клоуна, а його розум збожеволів. Джокер прагне захопити владу над Готем-Сіті і знищити Бетмена.

Фільм є екранізацією популярного коміксу про Бетмена, який створив Боб Кейн. Фільм має темний і готичний стиль, який відображає атмосферу Готем-Сіті. Фільм також має багато екшену, драми і романтики. Batman / Бетмен (1989) - це захоплюючий і культовий фільм про одного з найвідоміших супергероїв всіх часів.