UAKinogo.com

Танго і Кеш (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Танго і Кеш (1989)

Танго і Кеш (1989)

Дивитися онлайн Танго і Кеш фільм

Дивитися онлайн «Танго і Кеш» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (106 860 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Танго і Кеш (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди двох поліцейських наркотиків з Лос-Анджелеса, які стали жертвами змови зловісного наркобарона Іва Перре. Рей Танго і Габріель Кеш - це справжні професіонали своєї справи, але вони не переносять один одного. Танго - це елегантний і витончений детектив, який одягається в дорогі костюми і торгує на біржі. Кеш - це неохайний і запальний детектив, який одягається в потерті светри і не знає слова “такт”.

Перре, який втратив мільйони доларів через операції Танго і Кеша, вирішує позбутися їх, підробивши докази їхньої причетності до вбивства таємного агента ФБР. Танго і Кеш опиняються за ґратами в максимально охоронюваному в’язниці, де на них чекають багато злочинців, яких вони самі засудили. Перре планує позбутися їх у в’язниці, щоб не ризикувати вступити у конфлікт з поліцією. Але Танго і Кеш не збираються здаватися без бою. Вони змушені об’єднати свої сили, щоб втекти з в’язниці і довести свою невинність.

По дорозі до справедливості Танго і Кеш переживуть багато небезпечних і комічних ситуацій, а також зустрінуть нових союзників і ворогів. Кеш закохається в сестру Танго - Кетрін “Кікі” Танго, яка є стриптизеркою. Танго знайде свого старого друга - Оуена, який є геніальним винахідником і забезпечить їх сучасною зброєю і технологіями. А Перре буде готувати для них нові пастки і підступи, сподіваючись покласти край їхньому тандему раз і назавжди.