UAKinogo.com

Тюряга (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тюряга (1989)

Тюряга (1989)

Дивитися онлайн Тюряга фільм

Дивитися онлайн «Тюряга» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (43 703 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тюряга (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фрэнк Леоне - звичайний хлопець, який опинився за ґратами через нещасний випадок. Він мав незабаром вийти на свободу і повернутися до своєї коханої. Але його плани руйнуються, коли його переводять у іншу тюрму, де керує жорстокий начальник Драмгул. Цей чоловік має особисту неприязнь до Фрэнка і готовий зробити все, щоб зламати його дух і забрати у нього майбутнє.

Фрэнк опиняється у справжньому пеклі, де йому доводиться стикатися з насильством, поневоленням і підступністю. Він не може розраховувати на допомогу від закону або правозахисників. Він може покладатися лише на себе і своїх друзів-в’язнів, які не зраджують його. Фрэнк не збирається здаватися і бореться за свою честь і свободу.

Lock Up / Тюряга - це захоплюючий бойовик з Сильвестром Сталлоне у головній ролі. Фільм демонструє силу людського духу і волю до життя. Фільм також має сильний соціальний підтекст і критикує систему тюремної справедливості в США. Фільм був знятий у справжній тюрмі з участю реальних в’язнів.