UAKinogo.com

Індіана Джонс і реліквія долі (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Індіана Джонс і реліквія долі (2023)

Індіана Джонс і реліквія долі (2023)

Дивитися онлайн Індіана Джонс і реліквія долі фільм

Дивитися онлайн «Індіана Джонс і реліквія долі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (?132 635 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Індіана Джонс і реліквія долі (2023)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пригодницький фільм, який є п’ятою і останньою частиною легендарної серії про археолога-дослідника Індіану Джонса. Фільм режисерував Стівен Спілберг, який повернувся до франшизи після 14 років перерви. Головну роль у фільмі знову зіграв Гаррісон Форд, якому на час зйомок було 81 рік.

У фільмі глядач побачить нову захоплюючу подорож Індіани Джонса, який вирушає до Африки, щоб знайти легендарний артефакт - реліквію долі. Реліквія має надприродну силу, яка може змінити хід історії. Проте на шляху Джонса стоять не тільки небезпечні пригоди, але і старий ворог - нацистський офіцер Рене Белло (Мадс Миккельсен), який також полює на реліквію.

Кінокартина - грандiозне завершення саги про Індiану Джонса, яке не залишить байдужим жодного фаната. Фільм має усе, що потрiбно для хорошого кiно: захоплюючий сюжет, чудовi локацii, вражаючi спецефекти, гумор i ностальгiя.